Cum au sarbatorit dinamovistii iesirea din insolventa si victoria de la Chiajna. Negoita le-a facut jucatorilor un cadou: VIDEO

Fanii dinamovisti au avut doua motive de sarbatoare: clubul a iesit din insolventa, iar Gnohere si Fai au defilat la Chiajna.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2015, 21:16
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2015, 21:22

La titlul din 2007, dinamovistii s-au bucurat ca spartanii. Acum vor sparge farfurii, ca grecii. De la anul, Dinamo vrea sa preia modelul Barca : fanii pot deveni socios!

Dinamovistii au sarbatorit iesirea din insolventa, dar si ziua lui Cosmin Matei, la un restaurant grecesc din Bucuresti. Tot aici vor petrece si la vara, daca iau titlul.

"Probabil ca daca o sa castigam campionatul, vom sparge din nou o gramada de farfurii", a spus Ionel Danciulesuc.

"Pe noi nu ne intereseaza titlul, deocamdata vrem sa facem o echipa cat mai solida", a spus insa, mai ponderat, Negoita.

La intalnire, dinamovistii au purtat tricouri speciale cu chipul lui Catalin Haldan. La 15 ani de la moartea "Unicului Capitan", "cainii" pregatesc si o coregrafie pe National Arena.

In etapa urmatoare, Dinamo se va duela cu Astra.

"Ne gandim la un sistem asemanator cu cel din Spania, da. Degeaba avem o casa frumoasa daca la primul cutremur cade, asa cum s-a intamplat la multe cluburi din Romania, care au fost tinute in vitrita ca un mort si la un moment dat si-a dat toata lumea seama despre ce e vorba", a mai spus Negoita.

Modifică setările cookies