ASA Targu Mures Superliga

Cum ar putea fi ASA daramata de propriul succes. Titlul celui mai mare paradox din istoria moderna a fotbalului romanesc

Intr-un campionat al anomaliilor, un titlu castigat de o nou promovata care din vara va ramane fara jucatori, manager si antrenor pare o imagine perfect... normala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2015, 15:17
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2015, 15:18

Situatia de la ASA pare cea mai fericita din istoria clubului, dar este cu adevarat neobisnuita. Daca ASA ia titlul e cel mai mare paradox din itoria moderna a fotbalului si asta dupa ce la finalul sezonului echipa ar putea ramane dezmembrata.

15 jucatori sunt la final de contract la ASA in acest moment, club care se afla pe primul loc cu un antrenor care mai are contract pentru inca 3 saptamani. Mai mult, echipa se pregateste sa se desparta de managerul general. Astfel, ASA ar putea fi o copie a campioanei surpriza din acest sezon la volei, Blaj, care dupa ce a castigat campionatul a mai ramas cu o jucatoare si doi angajati.

Chiar propriul succes poate fi principalul pericol pentru ASA, care risca sa fie daramata de un titlu istoric. Si asta pentru ca pe langa cele trei milioane si jumatate din drepturile TV, ASA va trebui sa lupte pentru banii din Europa. Clubul nu va avea jucatori, va trebui sa investeasca pentru contracte si bonusuri, iar publicul din Targu Mures nu este momentan o sursa importanta de venit in club.

Una dintre singurele resurse pentru ASA din vara pentru a obtine mai multi bani pentru noile contracte reprezinta vanzarea lui Bumba, cotat la 2 milioane de euro, jucator care ar putea fi luat chiar de Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!