federico piovaccari Steaua Superliga

Cum a reactionat Piovaccari cand a fost intrebat de cele doua meciuri in care a jucat si care sunt anchetate de politisti pentru BLATURI:

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Decembrie 2013, 20:54
Data actualizarii: Joi 19 Decembrie 2013, 20:53

Federico Piovaccari a jucat in doua meciuri suspectate de politistii italieni ca ar avea legatura cu mafia pariurilor.

Italianul nu se teme insa ca ar putea fi chemat la audieri, asa cum s-a intamplat marti cu campionul mondial Gennaro Gattuso.

"Nu ma intereseaza, pentru ca nu are legatura cu mine. E drept ca cei care au facut lucrurile astea, trebuie sa plateasca.", a declarat atacantul Stelei.


Scandalul "Last Bet", in care a fost audiat ieri si fostul campion mondial, Gennaro Gattuso, include 90 de meciuri suspectate ca ar fi fost aranjate.

Federico Piovaccari ar putea fi chemat si el la audieri.

In lista meciurilor suspecte se afla si doua partide in care atacantul Stelei a fost pe teren. In ambele meciuri, echipa la care Piovaccari a jucat in returul sezonului trecut, Grosseto, a pierdut.

► Grosseto - Livorno - 20 aprilie 2013 (0-3)

► Reggina - Grosseto - 11 mai 2013 (1-0)

UN CAMPION MONDIAL PE LISTA NEAGRA

Politia italiana a arestat patru persoane, marti dimineata, in cazul meciurilor trucate "Calcioscommesse" si a deschis o ancheta vizandu-l pe campionul mondial Gennaro Gattuso.

Cele patru persoane retinute, Salvatore Spadaro, Francesco Bazzani, Cosimo Rinci si Fabio Quadri, ar fi servit ca legatura intre lumea pariurilor clandestine si fotbalisti, conform anchetatorilor citati de Ansa, care nu precizeaza unde au avut loc arestarile.

Spadaro ar avea legatura cu grupul "bolognezilor", in relatie cu fostul international "Beppe" Signori, arestat in 2010, in prima ancheta a Calcioscommesse.

Bazzani, poreclit "Civ", ar avea legatura cu Signori, dar si cu Almir Gegic, unul dintre sefii unui alt grup care organiza meciuri trucate, cel numit al "gitanilor".

Rinci, presedintele clubului Riccione, are legatura cu Spadaro, si cu Quadri si este considerat seful retelei.

Gattuso, campion mondial 2006 cu Italia, este banuit de "asociere in scopul fraudei sportive".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!