Cum a reacționat Nicolae Dică, după ce a aflat că Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj

Nicolae Dica CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 10:29
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 10:30

Nicolae Dică a reacționat, după ce a aflat că Dan Petrescu va rămâne la CFR Cluj.

Antrenorul de la CFR Cluj a pus sub semnul întrebării viitorul său la club în ultimele interviuri. A urmat o discuție cu acționarul Neluțu Varga, iar în cele din urmă s-a decis ca tehnicianul să rămână în Gruia.

Dică nu a înțeles de ce ”mandatul” lui Petrescu la CFR Cluj a fost pus în pericol, având în vedere rezultatele sale din ultimii ani.

„Nu pot să știu dacă mă bucur sau sunt trist că rămâne. Nu înțelegeam de ce să fie dat afară, a făcut performanțe la Cluj, a reușit să ducă și echipa în grupele Conference”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Dacă nu exista o înțelegere între cele două părți, patronul de la CFR Cluj era nevoit să-i plătească lui Dan Petrescu 400.000 de euro dacă își dorea să îl dea afară.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj, club la care a revenit în septembrie 2021, până în iunie 2024.

„Rămâne! Urmează să-mi explice cum vrea să reabiliteze echipa și cum a jucat atât de prost echipa. Întâlnirea noastră nu era să-l dau afară. Să-mi explice care sunt motivele, de ce joacă așa moale, de ce nu joacă un fotbal frumos, de ce nu dă goluri mai multe. Obiectivele sunt aceleași: câștigarea campionatului și primăvara europeană”, a spus Varga, pentru PRO TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!