Astra Giurgiu Ioan Niculae Marius Sumudica Superliga

Cum a oprit Sumudica O GREVA GENERALA la Astra in ultima clipa! Niculae a incercat sa ii plateasca pe jucatori pe CREDIT

Un club cu pretentii mari in acest sezon, Astra are mari probleme cu banii. Sumudica explica ce solutii a incercat sa gaseasca miliardarul Niculae.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 09:18
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 09:24

Ioan Niculae a vrut sa stinga problema salariilor a Astra incercand sa obtina un credit ca sa isi plateasca fotbalistii. Niculae spera sa achite creditul cu banii veniti de la UEFA, insa planul a picat.

"S-a platit o jumatate de salariu vinerea trecuta si cealalta jumatate astazi. Unii jucatori sunt platiti si pe luna iulie. stiu ca au incercat sa ia un credit, ca sa dea din bani inapoi, din banii aceia pe care-i vom primi de la UEFA. Nu s-a reusit pana in momentul acesta. Cred ca sunt totusi alte echipe cu probleme mult mai mari decat ale noastre. Eu vreau sa fac performanta si ma lovesc de diferite probleme, dar mereu am patit asta. Acesta e climatul in care trebuie sa antrenam.

"La Chiajna erau banii platiti la timp, dar erau si alte salarii. Noi am mai scazut din salarii. Anul trecut erau salarii de 280.000, 300.000 de euro net, iar anul acesta Astra nu mai are salarii peste 130.000 de euro. Jucatorii mananca doar cand suntem in cantonament. Au fost discutii despre o greva, dar eu si Dani Coman i-am oprit", a declarat Marius Sumudica la DigiSport.

Modifică setările cookies