Cum a copiat Steaua modelul Barcelonei FARA SA VREA :)

Autor: Sport.ro
Duminica 16 Ianuarie 2011, 08:51

	Cum a copiat Steaua modelul Barcelonei FARA SA VREA :)

Steaua a reusit sa copieze in cele din urma modelul Barcelonei, insa neintentionat.

Ce antrenori are Steaua pe banca in acest moment! Doi dintre cei mai mari capitani din istoria clubului se ocupa in prezent de cele doua echipe, asa cum in Spania la Real si Barca au fost integrati oameni legendari in structurile cluburilor.

Lacatus la Steaua si Lita Dumitru la Steaua II - ei sunt oamenii care au condus zeci de ani clubul din teren si au adunat cele mai mari rezultate din istorie.

Daca Lacatus se afla la al 3-lea mandat de antrenor la Steaua, Lita Dumitru a fost ajutat de Gigi Becali sa revina in Ghencea, dupa ce a avut probleme mari in Germania, unde a lucrat pe tir.

"A fost emotionant. Totul e la superlativ. Conditii excpetionale, totul e pus la dispozitia jucatorilor si antrenorilor pentru a face performanta. Ma bucur ca am revenit la Steaua si de aici incolo trebuie sa ma comport ca atare.", spune Lita Dumitru in Gazeta Sporturilor.

Lita Dumitru a jucat 8 ani la Steaua, intre 1972 si 1980, marcand 47 de goluri in 213 partide, castigand doua titluri si doua Cupe ale Romaniei. Noul antrenor de la Steaua II spune ca nu va mai iesi la TV sa critice conducerea si deciziile din club:

"Trebuie sa fiu cuminte, sa nu mai supar lumea de la Steaua prin aparitiile mele televizate, sa am o conduita ireprosabila deoarece reprezint, pana la urma, cel mai mare club din Romania. In plus, trebuie sa-mi fac meseria cit mai bine."

Lita si Lacatus au impreuna 12 titluri, 8 Cupe si 3 SuperCupe in Romania, Lacatus reusind sa castige si Cupa Campionilor si SuperCupa Europei. 357 de meciuri a jucat Lacatus pentru Steaua, marcand de 98 de ori.

"Banuiesc ca primul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa evitam retrogradarea. Apoi, noi vom fi subordonati lui Lacatus si Mihai Stoica, de la prima echipa. Trebuie sa producem fotbalisti pentru Steaua", mai spune Lita Dumitru pentru sursa citata.

Steaua II este pe 14 in Seria I a Ligii secunde cu 14 puncte, la fel de multe ca Juventus Bucuresti, aflata pe ultima pozitie neretrogradabila, 13.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Decretul privind desemnarea lui Florin Cîţu ca premier, publicat în Monitorul Oficial
BRAT