Cum a ajuns Radoi sa fie amendat de LPF pentru ca a depasit VITEZA LEGALA in trafic! Prima reactie a antrenorului Stelei

Mirel Radoi LPF Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 20:53
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 21:07

Amendat de LPF din cauza ca nu s-a prezentat la sedinta tehnica inaintea meciului cu Petrolul, Radoi se apara si spune ca a fost acolo, doar ca a ajuns cu intarziere.

Pare incredibil, dar din cauza unei amenzi pentru depasirea vitezei legale, Radoi s-a trezit acum si cu o amenda de la Liga Profesionista de Fotbal.

Mirel Radoi a explicat ce s-a intamplat inaintea meciului cu Petrolul Ploiesti. A fost oprit pe autostrada pentru ca a depasit viteza legala, politistul de circulatie a intarziat procesul verbal, motiv pentru care antrenorul Stelei nu a putut ajunge la timp la sedinta tehnica.

"Am fost acuzat ca nu m-am prezentat la sedinta tehnica a meciului cu Petrolului. Am fost la toate sedintele, chiar si la cele cu risc ridicat cand se fac doua sedinte, una dimineata."

"Singura problema care se poate pune e ca pe traseul Bucuresti - Ploiesti am fost oprit de politie pentru ca circulam cu viteza. In clipa in care am vazut ca dureaza, am sunat observatorul sa ii spun ca voi intarzia."

"Am ajuns cu intarziere, mi-am cerut scuze, dar se pare ca nu a fost de ajuns. O sa merg la LPF sa arat dovada, amenda de circulatie."

"Nu stiu de ce am luat amenda, am incercat sa dau azi de seful LPF sa aflu de ce am luat aceasta amenda. Am vorbit cu Argaseala sa gasim o cale legala.", a declarat Mirel Radoi la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!