Culmea! Anghel Iordanescu spune ca are momente in care nu mai e stelist: "Cei care sustin echipa din Liga I nu sunt stelisti!"

Autor: Sport.ro
Marti 29 Mai 2018, 14:02

In plina confuzie stelista, cu suporteri impartiti si doua echipe cu nume si in ligi diferite, Anghel Iordanescu spune ca lucrurile sunt "clare" si "simple".

"Lucrurile sunt foarte clare si foarte simple. Un club este CSA Steaua, care reprezinta Armata, si celalat este FCSB. Si acest lucru a fost hotarat de justitie. Justitia a fost cea care a facut dreptate si care ne spune intotdeauna adevarul", a spus Iordanescu la Ora exacta in sport.

Totusi, legenda Stelei, de sase ori campion cu Steaua si castigator de Cupa Campionilor, a oferit un raspuns complicat la o intrebare simpla.

Iordanescu spune ca are momente in care nu mai este stelist. Isi pierde acest statut atunci cand merge sa vada meciurile echipei din Liga I.

- Pentru stelistii care in majoritate totusi au ramas alaturi de echipa din Liga I ce mesaj aveti?

- V-ati exprimat gresit. Aceia sunt suporterii FCSB-ului, nu sunt stelisti. Si eu merg la meciurile FCSB-ului, si eu sustin echipa, deci din punctul asta de vedere, sunt suporterul FCSB-ului... Intrebarea dumneavoastra e cu foarte mult talc si nu am de ce sa intru in polemica nici cu dumneavoastra, nici cu cei de la CSA Steaua si nici cu FCSB.

Instalaţia de nocturnă a Arenei Naţionale a fost modernizată înaintea începerii EURO 2020
BRAT
Modifică setările cookies