Liga 1

Culisele evadarii lui Hamroun de la Steaua: algerianul are probleme cu banii, iar contractul propus de arabi l-ar fi salvat

Algerianul Hamroun a fost iertat de Steaua dupa evadarea sa din urma cu zece zile, acesta revenind in prima echipa a formatiei ros-albastre la meciul cu Viitorul, incheiat 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2016, 17:57
Data actualizarii: Luni 01 August 2016, 18:11

Jugurtha Hamroun a fost protagonistul unei telenovele in ultimele zece zile. Unul dintre cei mai buni fotbalisti ai vicecampioanei in sezonul trecut, algerianul a fost ofertat de o echipa din Golf si a decis sa fuga de la Steaua in momentul in care Becali i-a transmis ca nu il va lasa sa plece decat pentru 3 milioane de euro.

Hamroun a fugit in Elvetia pentru cateva zile, motiv pentru care stafful Stelei a decis sa-l excluda din lot chiar inaintea meciului tur cu Sparta Praga (1-1).

Incercarea fotbalistului de a-l indupleca pe Becali sa accepte oferta arabilor nu s-a soldat insa cu succes, acesta cedand in cele din urma amenintatilor cu suspendarea.

Are probleme cu banii

Prosport scrie ca revenirea la echipa l-a pus pe Hamroun intr-o postura destul de ingrata. Criticat de colegi pentru fuga sa, Hamroun si-a cerut scuze in vestiar.

Sursa citata noteaza ca algerianul a invocat grave probleme financiare, acesta motivandu-si fuga prin faptul ca avea mare nevoie sa semneze un contract mai avantajos financiar.

Hamroun risca sa piarda doua apartamente si o masina pentru ca nu mai poate tine pasul cu ratele la banci.

De altfel, Gigi Becali, patronul Stelei, spunea in urma cu nu foarte mult timp: "Acum trei luni mi-a cerut 60.0000 de euro ca sa nu piarda apartamentul din Franta. I-am dat banii in avans, pe jumatate de an".

CITESTE SI

Modifică setările cookies