"Cu Villarreal o sa fie altceva, in Europa e fotbal adevarat" Adi Popa vrea o victorie joi, in Steaua - Villarreal, la ProTV (20:00)

"Cu Villarreal o sa fie altceva, in Europa e fotbal adevarat" Adi Popa vrea o victorie joi, in Steaua - Villarreal, la ProTV (20:00)

Steaua - Villarreal, joi la ProTV de la 20:00

Adi Popa a fost cel mai bun jucator al Stelei in victoria cu 3-2 de la Voluntari. Acesta a marcat golul de 1-1 si a avut mai multe incursiuni periculoase in careul Voluntariului:

"Importante erau cele 3 puncte, dupa infrangerea cu CFR aveam nevoie de cele 3 puncte, sper sa ne ridice moralul ca la meciurile viitoare, pe langa victorii, sa avem si un joc bun. Reghecampf are dreptate cand spune ca avem nevoie de atitudine, suntem Steaua si nu ne permitem sa pierdem acasa sau sa facem egal. 

Nu pot sa comentez forma echipei. Am jucat mai multe posturi, pot sa joc si in stanga, in dreapta, in centru, incercam sa surprindem adversarii, ma bucur ca am luat cele 3 puncte. 

Nu va fi usor cu Villarreal, dar in Europa va fi cu totul alt meci. Acolo este un fotbal adevarat, de care pe care, nu exista tras de timp si chestii de genul asta. Da, a tras si Steaua de timp, dar in restul etapelor adversarele trag de timp din minutul 1, noi cand ajungem sa o facem o data fac gura.", a spus Adi Popa la Dolce dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies