Giedrius Arlauskis Steaua Superliga

"Cu patronul am vorbit doar la telefon, el e in inchisoare!" Arlauskis a povestit experientele traite de la revenirea in Romania

Arlauskis si-a povestit in presa din Lituania experientele prin care a trecut de la revenirea in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Noiembrie 2014, 19:13
Data actualizarii: Duminica 30 Noiembrie 2014, 19:14

Acesta le-a explicat jurnalistilor de la alfa.lt cum comunica cu Gigi Becali, cat de bun este campionatul din Romania si vorbeste despre suporterii Stelei.

"Acest club are in spate o istorie mare. Este sustinut de 70% dintre fanii in tara. Exista un mare interes. Nu pot sa spun acelasi lucru despre Rubin Kazan , care nu este chiar in prim-planul fotbalului din Rusia."

"Desigur, exista si un pic de presiune. Obiectivele sunt ridicate, fanii au asteptari mari. Se simte o mare presiune pe postul meu, dar pana acum totul a fost bine. Pot spune sincer ca timpul petrecut la Steaua a fost foarte util pentru cariera mea. Ma bucur ca am acceptat propunerea"

"Nivelul este suficient de bun. Desigur, nu este cel mai ridicat. Nu voi putea spune ca am jucat in cel mai bun campionat".

"Cu patronul am vorbit doar la telefon, acum este in inchisoare. Este acolo si totul este in perfecta ordine. Are in club oamenii sai. asta este el, intreg fotbalul romanesc ii cunoaste personalitatea extraordinara."

"In viata de zi cu zi, este foarte diferit. Am inteles ca este un tip foarte de treaba. A fost distractiv sa interactionez cu el. Are o personalitate colorata", a povestit portarul Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!