"Cu noi de ce nu au avut aceeasi atitudine? Am vorbit zilnic cu Radoi si ne tot intrebam asta. As putea sa spun multe!"

"Cu noi de ce nu au avut aceeasi atitudine? Am vorbit zilnic cu Radoi si ne tot intrebam asta. As putea sa spun multe!"

Dica ridica semne de intrebare dupa ce Steaua cu Reghe pare sa se fi reinventat.

Fostul secund al Stelei spune ca nu intelege cu echipa a capatat o atitudine atat de diferita imediat dupa ce Reghecampf a sosit la echipa.

"Eu nu m-am simtit bine cand vedeam dupa meciuri ca baietii spuneau ca au alta atitudine. De ce nu au avut aceeasi atitudine si cu noi?"

"Dupa ce am plecat am vorbit cu Mirel aproape in fiecare zi si ne puneam tot intrebarile astea, de diferentele dintre jucatori de la un meci la altul."

"Si noi am lucrat cu jucatorii cu greutati si se plangeau ca antrenamentele sunt prea grele."

"As putea sa spun multe, dar nu vreau sa fac un scandal. Sunt axat pe alta treaba acum. Daca vreau, si eu as putea spune multe"

"Pentru primul meci, Steaua a facut un joc destul de bun. A avut un program incarcat de antrenamente, e normal sa nu fie jucatorii suta la suta la primul joc."

"Bawab este un jucator inteligent, tehnic. Este un jucator care poate ajuta Steaua in acest an. Marica e capitanul echipei nationale, a jucat la echipe puternice. Conducerea trebuie sa aiba incredere in el. Si Momcilovici va fi un plus pentru echipa."

"Imi doresc jucatori de la Steaua, dar va fi foarte greu sa vina aici. Noi suntem in Liga a III-a si probabil jucatorii nu vor accepta. Nu prea cred ca vor veni. Mi i-am dorit pe Poiana, pe Ontel. Vom vedea dupa cantonament", a spus Dica pentru Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies