Cu cine tine Dumnezeu? :) Talpan invoca ajutorul divin in lupta cu Becali. "Cu ajutorul lui Dumnezeu putem face cel mai mare bine fotbalului romanesc"

Cu cine tine Dumnezeu? :) Talpan invoca ajutorul divin in lupta cu Becali. "Cu ajutorul lui Dumnezeu putem face cel mai mare bine fotbalului romanesc"

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

CSA cheama divinitatea in conflictul cu Steaua lui Becali, juristul Talpan spunand ca vrea sa faca un bine fotbalului romanesc prin dezasocierea de FCSB.

Acesta si-a gasit adversarul "perfect" in aceasta cearta, patronul Stelei fiind cunoscut pentru inclinatiile sale religioase, de la faptul ca vine cu cruci la meciuri, se duce in fiecare duminica la biserica si merge in pelerinaj pe muntele Atos.

"Cu ajutorul lui Dumnezeu putem face cel mai mare bine fotbalului romanesc daca vom castiga acest proces. Sper sa se faca, intr-un final, dreptate si FCSB sa nu mai fie asociat ca fiind Steaua Bucuresti. Eu nu am nicio legatura cu cei de la FCSB, nu vreau sa comunic cu ei, nu ma intereseaza ce fac si ce zic. Eu merg mai departe pana inving pe linie juridica. Ce sa vorbesc eu cu FCSB-ul? Ma si iubesc ei pe mine asa mult incat sa stea cu mine de vorba", a declarat Talpan pentru Gazeta.

CSA a intentat deja dosar penal si cere 37 de milioane de euro daune pentru folosirea brandului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies