VIDEO EXCLUSIV Cu cine ține, de fapt, Mihăiță Pleșan: ”Toată lumea a rămas cu asta, că sunt fanul fiecărei echipe la care mă duc”

Mihaita Plesan Universitatea Craiova Superliga Mihăiță Pleșan
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 12:22
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 12:31

Trecut pe la Poli Timișoara, Universitatea Craiova, Dinamo și FCSB, Mihăiță Pleșan (39 de ani) a dezvăluit ce echipă susține.

Pleșan s-a retras din fotbal în 2015, după o ultimă experiență la Universitatea Craiova, clubul care i-a rămas aproape de suflet, dezvăluie fostul mijlocaș într-un interviu acordat pentru PRO TV.

Mihăiță Pleșan: ”Toată lumea a rămas cu asta”

„Am spus asta de 'N' ori! (n.r. - că ține cu Craiova) Deși toată lumea a rămas cu asta, că sunt fanul fiecărei echipe la care mă duc. Aici e vorba de orice sportiv, încearcă să dea tot ce-i mai bun pentru a-și îndeplini rolul. Fanilor te faci plăcut prin a juca bine. 

Înainte să ajung la Steaua, fusesem la Dinamo. Chiar am avut niște clinciuri cu fanii. Când m-am dus la Steaua, m-am dus să-mi fac treaba, am avut o discuție cu ei și n-au avut nicio problemă”, a spus Mihăiță Pleșan, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

VIDEO - Mihăiță Pleșan, despre echipa cu care ține

Mihăiță Pleșan a început fotbalul la Universitatea Craiova, după care a făcut pasul la Dinamo, în 2005. A urmat un transfer la Poli Timișoara, iar după un singur sezon în Banat, Gigi Becali a plătit 1,3 milioane de euro pentru a-l transfera la FCSB.

Pleșan a jucat în Rusia între 2010 și 2010, la Volga Novgorod. Ultima echipă din cariera sa a fost Craiova lui Mihai Rotaru, pentru care a jucat între 2013 și 2015.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!