"CSA nu ma sperie, e o aberatie ce vor ei!" Becali nu plateste milioanele catre Armata! Cum comenteaza somatia primita

CSA cere ca numele Steaua sa nu mai fie folosit, dar Becali anunta ca nu va plati prejudiciul catre Armata. 

CSA l-a somat pe Becali sa plateasca 37 de milioane de euro pana pe 11 august, insa patronul Stelei spune ca nu va ceda.


"Nu ma sperie CSA, e o aberatie. Asa ceva nu se poate niciodata. O mica parte din identitatea nationala a Romaniei participa si ea. Steaua a invins Europa. Inseamna ca se identifica cu istoria neamului romanesc. I-am invins si noi la ceva. La fotbal. Cu Steaua.

Ei zic ca nu trebuie ca Steaua sa mai existe. Ca ea nu mai are istorie, s-a desfiintat pur si simplu.

Nu am primit niciun detalii legat de evaluare. Ei ar trebui sa ceara in instanta banii astia. Mie mi-e frica de nelegiuire. Dreptate am 100%. In Romania se poate intampla orice. Cred ca asta nu se poate intampla pentru ca vor interveni alte forte nationaliste si oameni care vor spune stop cu astea, s-a mers prea departe.


Cum sa ceri 37 de milioane de euro daca eu n-am produs banii astia? Care este prejudiciul adus? Prejudiciu inseamna paguba! Ce paguba ti-am adus? Puteai sa vinzi fulare, napolitane, bomboane. Fotbalul e miscare, iti aduce imagine de la sine. Sunt lucruri logice, cum sa nu le pricepem?

Au votat da aproape toti generalii cand am preluat Steaua, doi au votat nu. Si Boroi a votat, am inregistrarea pe caseta", a declarat Gigi Becali la Sport.ro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies