VIDEO EXCLUSIV Cristi Săpunaru nu a fost de acord cu transferul lui Rareș Ilie la OGC Nice: „Mai are de jucat la Rapid!” 

Căpitanul Rapidului a vorbit despre transferul lui Rareș Ilie (19 ani) la OGC Nice. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 11:44
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 11:44

Rareș Ilie (19 ani) nu va mai apuca să joace în sezonul centenarului pentru Rapid. Extrema a fost vândută la OGC Nice pe 5 milioane de euro, giuleștii urmând să beneficieze și de niște procente dintr-o viitoare tranzacție. 

Înainte ca transferul să fie anunțat, Cristian Săpunaru (38 ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru știrile PRO TV și www.sport.ro, în care a mărturisit că Rareș Ilie trebuie să fie concentrat pe Rapid și să nu se gândească la o plecare în străinătate. 

Cristian Săpunaru: „El trebuie să joace fotbal!” 

„(n.r. L-ai luat pe Rareș Ilie sup aripa ta?). Nu l-am luat, din punct de vedere mental. Fotbal știe destul. El mai are de jucat fotbal la Rapid, vedem când va pleca. 

(n.r. E presiune prea mare pe el?) Nu, cred că nici nu-l interesează, el trebuie să joace fotbal”, a declarat Cristian Săpunaru la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Până acum, Rareș Ilie jucase numai pentru Rapid. A adunat 60 prezențe pentru giuleșteni în două sezoane, 36 în Liga 1, 2 în Cupa României și 24 în Liga 2, în care a marcat 9 goluri, 6 în Liga 1 și 3 în Liga 2, și a oferit 12 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!