OFICIAL! Petrolul si-a prezentat 3 achizitii DE TITLU! Un fost STAR cu 130 de meciuri in Primera Division a venit sa RUPA Liga 1:

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 18:15

	OFICIAL! Petrolul si-a prezentat 3 achizitii DE TITLU! Un fost STAR cu 130 de meciuri in Primera Division a venit sa RUPA Liga 1:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Petrolul a iesit prematur din Europa League, fiind eliminata de bogatii de la Swansea, in play-off-ul competitiei.

Sefii ploiestenilor nu dezarmeaza, insa, si anunta ca vor continua lupta pe celelalte fronturi, dorind sa aduca primul titlu dupa mai bine de 4 decenii de pauza.

In acest scop, ploiestenii s-au intarit astazi cu inca 3 fotbalisti importanti, printre care si unul dintre cele mai tari talente ale Uruguayalui - Juan Angel Albin, fotbalist cu 130 de meciuri in Primera Division, in tricoul lui Getafe si Espanyol. Considerat unul dintre viitoarele staruri ale selectionatei din care fac parte si Cavani sau Luis Suarez, Albin a avut doua sezoane de cosmar la Espanyol, confruntandu-se cu o serie de accidentari grave, imediat dupa ce a fost cumparat de la Getafe.

Caracterizat ca fiind un fotbalist extrem de tehnic, insa fragil fizic, Albin si-a revenit mai greu dupa accidentare, iar sefii lui Espanyol nu au avut rabdare cu el.

Alaturi de Juan Angel Albin, Petrolul i-a prezentat si pe Walter Fernandez si pe Marian Beta.

"Pe Juan il cunosc foarte bine, ii stiu calitatile si sunt sigur ca va fi unul dintre cei mai importanti jucatori din Romania. Apoi, atunci cand mi-a fost propus Walter, l-am urmarit in 3-4 meciuri si, chiar daca nu este tipul de golgheter clasic, este, in schimb, un jucator care se potriveste de minune stilului nostru.

Joaca si in dreapta, si in stanga, este un fotbalist tehnic dezechilibrant. In ceea ce-l priveste pe Beta, am primit referinte foarte bune despre el. Poate face fata si pe postul de fundas dreapta, si pe cel de fundas stanga, si ii asigura o concurenta reala lui Guilherme", a spus Cosmin Contra.

Coronavirus România, 4 iunie. 238 de cazuri noi de îmbolnăvire. Avertismentul autorităților
BRAT