PERLA de 25 mil euro din Ghencea poate pierde definitiv nationala: "Stelea are dreptate in legatura cu Iancu" Ce spune un fost capitan al Stelei:

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 19:00

	PERLA de 25 mil euro din Ghencea poate pierde definitiv nationala: "Stelea are dreptate in legatura cu Iancu" Ce spune un fost capitan al Stelei:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Gabi Iancu, unul dintre pustii minune ai Stelei, este actorul principal al unui scandal de proportii, dupa ce a fost exclus de la lotul national de tineret din cauza unei escapade nocturne.

Desi staff-ul Stelei a incercat pe cat posibil sa-l apere pe fotbalist, acesta este blamat de mai multi oameni de fotbal, unul dintre fostii jucatori ai Stelei spunand ca fotbalistul a facut o mare greseala.

Sorin Ghionea, fostul fundas central al Stelei, acum la Viitorul Constanta, a vorbit despre scandalul in care a fost implicat Iancu.

"Stelea are dreptate in legatura cu Iancu. Personalitate nu sta in vorbe. Personalitatea inseamna sa intri in teren si sa castigi. Cei care vin sa vada jucatorii la nationala nu se uit doar pe teren. Iti urmaresc si viata personala, se intereseaza cum este in afara terenului. Un club mare, care isi doreste un jucator, nu poate sa transfere unul cu alcoolemia mare sau care fumeaza 3 pachete de tigari pe zi.

Cand este tanar de mai tine organismul, dar dupa se poate transforma totul intr-o mare teapa. Multi jucatori nu cred aceste lucruri, dar asa se intampla acolo. Se intereseaza cum se prezinta la antrenament, care e viata lui personala, cum e in timpul liber", a spus Sorin Ghionea la Dolce.

Gabriel Iancu, 19 ani, a fost transferat de Steaua la inceputul acestui an, in schimbul a 500 de mii de euro, iar patronul Stelei, Gigi Becali, i-a fixat o clauza de reziliere in valoare de 25 de milioane, anuntand ca este cel mai talentat fotbalist roman al momentului.

America a depășit pragul de 5 milioane de infectați cu Covid-19, un sfert din totalul de pe glob
BRAT