Liga 1

Cristea acuza: "Stelistii au vrut sa ma pacaleasca! Astept 120 de mii de € de la ei". "Printul" avertizeaza: "Risca depunctarea

Adrian Cristea a castigat la LPF lupta cu Steaua, insa clubul din Ghencea nu i-a achitat inca restantele salariale. Mai mult, "Printul" spune ca stelistii au incercat sa-l pacaleasca si le cere cat mai repede banii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 19:16
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 19:26

Transferat in vara lui 2013 si anuntat ca fiind unul dintre "oamenii de Champions League" ai Stelei, Adrian Cristea a plecat dupa doar 9 aparitii in Liga I in tricoul formatiei ros-albastre.

Plecat de mai bine de 4 luni din Ghencea, Adrian Cristea nu a incheiat insa toate socotelile cu fosta sa echipa, acesta avand de incasat 120 de mii de euro, prima de calificare in grupele Ligii, dar si alte salarii restante.

Neplatit de o perioada destul de lunga, Adrian Cristea e dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a-si lua banii cuveniti. Acesta chiar a anuntat in trecut ca Steaua ar putea fi depunctata daca nu se conformeaza deciziei luate de Liga Profesionista de Fotbal.

Mai mult, acesta a spus azi ca oficialii Stelei au incercat sa-l pacaleasca.

"Am avut o decizie favorabila in litigiul cu Steaua, cu data scadenta in 28 mai, pe care nu au respectat-o. Steaua a venit in luna iunie cu o hartie, fara niciun temei, ca sa incerce sa ma suspende. A fost respinsa aceasta cerere a lor. Vorbim despre o suma de 120.000 de euro pe care au sa mi-o dea.

Steaua nu m-a contactat pentru a rezolva lucrurile pe cale amiabila. Momentan nu am nicio oferta concreta, sunt doar in discutii cu anumite cluburi", a spus Adrian Cristea la Dolce Sport.

De asemenea, mijlocasul a vorbit si despre turneul final din Brazilia, acesta spunand ca favoritele sale sunt Spania si Brazilia.

"Voi urmari Cupa Mondiala, imi place foarte mult cum joaca Belgia, poate ajunge in finala. Favorite rămân însă Spania și Brazilia", a adaugat acesta.

Risca depunctarea?

Tot Adrian Cristea spunea in urma cu o scurta perioada ca LPF ar putea sanctiona drastic Steaua: "Am o decizie definitiva si am de luat bani de la Steaua. Fata de alti colegi de-ai mei de la Steaua, eu am fost destept si mi-am trecut prima de Champions League in contract.

Nu regret ca am semnat cu Steaua. Am avut satisfactii in Ghencea, unde am intalnit niste baieti minunati. Ei au intarziat sa-mi plateasca banii, vom vedea ce va fi. Prima masura pe care o poate lua Liga este depunctarea Stelei si interzicerea transferurilor.

Eu vreau doar drepturile ce mi se cuvin. Nu inteleg cum s-a putut ca un club care a jucat in Champions League si Europa League sa aiba probleme financiare. Cat am fost eu la Steaua erau intarziere de cate doua luni", a spus Adrian Cristea.

Modifică setările cookies