Craiova, pusa pe harta Europei de "bijuteria" de 50 de milioane de euro! "In Italia sunt doar doua stadioane cum e cel de aici!"
Vineri 13 Octombrie 2017, 15:43

Craiova, pusa pe harta Europei de "bijuteria" de 50 de milioane de euro! "In Italia sunt doar doua stadioane cum e cel de aici!"


Devis Mangia a ramas impresionat de noul stadion din Craiova.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Oltenii au finalizat lucrarile la noua arena si asteapta acum ok-ul pentru a putea juca pe stadionul ce a costat 50 de milioane de euro. Oficialii clubului mai trebuie sa obtina o serie de aprobari si semnaturi pentru a putea juca efectiv pe "bijuteria" din Banie.

Antrenorul Craiovei, italianul Devis Mangia, a fost placut impresionat de modul in care arata stadionul.

"Stadionul nou este unul fantastic, spre exemplu in Italia sunt doar doua stadioane de acest gen, cum avem la Craiova. Ne dorim sa-l inaugurăm cat mai curand”
, a declarat Mangia la conferinta de presa dinaintea partidei cu CSM Poli Iasi din prima etapa a returului.

Deocamdata, nu se stie cu exactitate data primul meci oficial pe noul stadion. "Noul Oblemenco" ar putea fi inaugurat fie in 16-imile Cupei Romaniei, la finalul acestei luni, fie la meciul cu Steaua, meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii 1.

Si nationala vrea sa joace pe noul stadion. Razvan Burleanu a declarat isi doreste ca Romania sa joace pe noul stadion al oltenilor, ramane de stabilit doar adversarul.2 comentarii
  • 14 2017
    DCO Referitor la meciul CSMS Iasi - CSU Craiova, cred ca va castiga CSMS Iasi. Scorurile posibile sunt 2-1, 3-2, sau poate chiar 2-2....
  • 14 2017
    ion Chiar nu injura nimeni,nu se poate !!!!!!!!!!!,nici un "gigi" contra ?...
Premierul Dăncilă pleacă miercuri în Israel, după scandalul mutării ambasadei la Ierusalim
BRAT