Liga 1

Craiova a ratat sansa de a trece peste Steaua! Multescu: "Arbitrajul, o rusine! E inimaginabil ce se intampla!"

Craiova a facut doar egal cu Chiajna si a ratat sansa de a urca pe locul 3 in Liga I, peste Steaua. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Decembrie 2016, 10:16
Data actualizarii: Sambata 17 Decembrie 2016, 12:39

Gigi Multescu e nemultumit dupa meciul de la Chiajna, cand elevii sai au ratat ocazii importante, dar acuza si doua lovituri de la 11 metri neacordate de abritru. Antrenorul oltenilor nu intelege de ce Craiova a primit un arbitru din Ilfov la un meci disputat contra unei echipe din Ilfov.

"Simt o frustrare. in acest final de joc am atacat in continuu. Ba am ratat noi, ba a parat Balgradean, ba a fost ghinion. Am ratat inca o ocazie sa fim macar pentru o zi pe primul loc. Va trebui sa invatam din aceasta experienta. Ne trebuie jucatori eficienti, mai ales in fata portii. Puteam fi si mai sus, cu mai multe puncte. dar au fost si motive externe jocului nostru. Ne lipsesc jucatori care sa materializeze jocul echipei.

E pacat, pentru ca nu a fost niciun meci in care sa nu atacam. Meritam ca o incununare a acestui joc sa fim pe primul loc, incontestabil. Daca facem transferuri care sa ne asigure echilibru in toate compartimentele putem discuta si despre titlu. In orice caz, vreau sa-i felicit pe cei cu care am ajuns pana aici. La inceputul campionatului putini credeau ca o sa avem un asemenea traseu", a declarat Multescu, la finalul partidei.

"Arbitrajul a fost o rusine. Doua penalty-uri, de care am auzit acum, ca am vorbit cu cineva, doua offside-uri care nu au fost si se puteau transforma in ocazii. E inimaginabil ce se intampla. E a doua oara cand jucam cu o echipa din Ilfov si avem un arbitru tot din Ilfov", a precizat Multescu.

Modifică setările cookies