COSMARUL prin care a trecut in Romania: "Asta se intampla cand joci la Steaua!" A jucat in grupele Ligii, dar a patit asta:

COSMARUL prin care a trecut in Romania: "Asta se intampla cand joci la Steaua!" A jucat in grupele Ligii, dar a patit asta:

A fost unul dintre cei mai buni straini ai Stelei in primul sezon, suferind apoi o accidentare care l-a tras mult in jos

Fostul fundas al Stelei, Daniel Georgievski, s-a intors dupa despartirea de ros-albastri in Australia, tara unde jucatorul macedonean s-a nascut. El evolueaza pentru Melbourne City, iar jurnalistii de la SMH din Australia scriu despre problemele care Georgievski le-a avut in Liga 1: "Asta se intampla cand joci la Steaua" remarca jurnalistii dupa interviul cu Georgievski.

Jucatorul de 26 de ani a ales sa reprezinte Macedonia la nivel international, si nu Australia: "Nu am primit niciodata un telefon pentru a reprezenta Australia" spune Georgievski, inainte sa dezvaluie problemele pe care le-a avut in Romania.

"Am jucat in Champions League impotriva lui Chelsea, Schalke si Basel in sezonul trecut, si impotriva unor tari importante in preliminarii pentru Macedonia, acestea au fost momentele bune.

Nu am fost platit timp de 5 luni cand eram in Champions League - Daniel Georgievski

Am jucat cu nationala pe niste terenuri oribile, uneori s-a intamplat sa nu existe apa calda la vestiar. Acestea sunt lucrurile pe care nu le uiti" le-a spus Georgievski celor de la SMH.

Georgievski este impresionat de ce a gasit la Melbourne City in Australia: "M-am uitat la tot ce aici, cat de bine arata infrastructura, nu pot spune prea multe. Este atat de diferit... Nimeni nu ar putea sa se planga. Facilitatile, terenurile... este mult mai bine ca in orice alt loc din Europa. Am fost pe Stamford Bridge, stadionul lui Chelsea. Ai crede ca vestiarul e mare si luxos - nu e la fel ca aici" a mai spus Georgievski.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies