Pantera Tanasie si Pitbull Atodiresei se ameninta cu bataia! Mesajul fostului campion de box: "O tara intreaga asteapta meciul"

Pantera Tanasie si Pitbull Atodiresei se ameninta cu bataia! Mesajul fostului campion de box: "O tara intreaga asteapta meciul"

Vineri de la 23:30 in direct pe ProTV, Cristian Ciocan vs Costa Junior, pe urmele lui Klitschko!

"Dupa a doua provocare, Pitbull nu a dat un raspuns concret la o lupta in ring pe reguli de kick sau box, orice vrea el doar sa aiba loc o lupta. O tara intreaga asteapta sa vada acest meci", este mesajul lui Pantera Tanasie pentru Ionut "Pitbull" Atodiresei.

Cei doi se provoaca de mai mult de jumatate de an insa nu au ajuns la o intelegere pentru un meci deoarece Tanasie doreste sa lupte in ring, pe reguli de box sau de kickbox, iar Atodiresei vrea un meci in cusca, pe reguli de MMA.

"Eu acum lupt in MMA deci trebuie sa intre in cusca. El a lansat provocarea, eu il astept in cusca.", este mesajul lui Pitbull Atodiresei pentru Pantera Tanasie. Acesta din urma tine neaparat ca meciul sa fie doar in picioare, fara lupta la sol. "Hai sa ne batem in kickbox, e sportul in care te-ai consacrat tu", e raspunsul fostului campion de box.

Citeste schimbul de replici dintre cei doi la video-ul de mai jos!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO

Planurile urbanistice zonale au fost suspendate pentru un an în București. Nicușor Dan: ”Este un punct de cotitură”
BRAT

Modifică setările cookies