Steaua a cerut pana la 24 de etape, Comisia a DECIS! Ce suspendare a primit Ousmane N'Doye dupa meciul de la Tg Mures!

Steaua a cerut pana la 24 de etape, Comisia a DECIS! Ce suspendare a primit Ousmane N'Doye dupa meciul de la Tg Mures!

'Masacrul' de care s-au plans stelistii dupa meciul de la Tg. Mures nu ramane fara urmari. Istvan Kovacs va fi retinut de la delegaril. N'Doye a dat explicatii in fata Comisiei de Disciplina, iar Muresan e asteptat sa o faca la randul sau pe 5 noiembrie.

UPDATE 14:00: Doua etape de suspendare pentru Ousmane N'Doye dupa gestul pe care l-a facut la finalul partidei cu Steaua; el are de platit si o penalitate sportiva de 3000 de lei, a anuntat Comisia de Disciplina.

_________________________________________________________________________________________

Desi Steaua a cerut incadrarea amandurora la 'vatamare corporala', care se pedepseste cu suspendare de la 16 la 24 de etape, e greu de crezut ca membrii Comisiei vor lua in calcul dorinta campioanei. N'Doye a refuzat sa faca declaratii la intrarea sau la iesirea de la audieri, dar se asteapta ca absenta lui sa nu fie mai mare de 3 etape.

N'Doye va fi judecat pentru cartonasul rosu primit dupa fluierul final al partidei, si nu pentru ca l-a calcat pe Keseru.

Muresan l-a lovit cu cotul in figura pe Rusescu. Atacantul Stelei va fi indisponibil 3 saptamani si rateaza derby-ul cu Dinamo, de vineri. Absenta lui Muresan de pe gazon ar putea fi mai mare, spera oficialii Stelei, care si in cazul sau vor cel putin 16 runde suspendare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Tot ce trebuie să știm despre noul coronavirus. Simptomele infecției și ce sunt, de fapt, contacții direcți
BRAT

Modifică setările cookies