Ioan Niculae Gigi Becali Marian Iancu Superliga

Cosmarul de peste 360 milioane de euro trait de patronii CONDAMNATI din Romania. Cat au pierdut din avere Becali, Niculae si Iancu

Condamnarile din fotbalul romanesc reprezinta doar una dintre loviturile primite de patronii romani. Dincolo de anii de puscarie, acestia s-au trezit si cu bucati bune confiscate din avere.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Aprilie 2015, 09:46
Data actualizarii: Duminica 05 Aprilie 2015, 09:53

Sumele sunt ametitoare. Vorbim despre peste 360 de milioane de euro prejudiciu numai in trei cazuri. Daca prejudiciul in cazul lui Gigi Becali a fost de patru milioane de euro, suma achitata de acesta in cele din urma, in cazurile lui Iancu si Ioan Niculae nota de plata se ridica la cateva sute de milioane de euro.

Potrivit Digi24, Ioan Niculae risca acum sa-si piarda afacerea InterAgro dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare, dar si casele, care se afla sub sechestru in dosarul "Gazelor Ieftine" in care este cercetat. Pentru Niculae, acesta este al doilea dosar. In acest dosar, anchetatorii vorbesc despre un prejudiciu urias, de 180 de milioane de euro, adica aproape 20% din averea de un miliard de euro a omului de afaceri.

Fost patron de fotbal la Poli Timisoara, Marian Iancu se afla in acest moment in inchisoare, unde a fost trimis pentru 12 ani, intr-un dosar de evaziune. In cazul fostului sef de la Poli prejudiciul se ridica la aproape 180 de milioane de euro, statul urmand sa intre si in proprietatea mai multor masini, apartamente si terenuri.

Astfel, numai in aceste trei cazuri, fostii sau actualii patroni din Liga I au inapoiat statului roman peste 360 de milioane de euro.

Modifică setările cookies