Cosmarul care o asteapta pe Steaua in doua zile. E incredibil ce se intampla acum cu terenul pe care vor juca cu Craiova

Craiova o asteapta pe Steaua in derbyul etapei viitoare pe un teren extrem de prost.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Februarie 2015, 13:04
Data actualizarii: Vineri 27 Februarie 2015, 13:07

Din 2009 nu s-a mai jucat un meci oficial pe Extensiv, explica Sorin Cartu, suparat ca nu au fost lasati sa modernizeze arena inca din vara:

"Steaua nu e slabita in 2015. Au atatia jucatori in lot care pot sa ii inlocuiasca pe cei care au plecat. Am vazut multe comentarii. Nu mai vand platina, dar vand aur, nu? Tot bogati sunt.

"Rapid a aratat ca se poate. A mai fost si sansa in acel meci, Steaua a avut de doua ori bara. Ar fi fost goluri 100%. In fotbal se pot intampla multe. Eu vreau sa vad din partea noastra o echipa greu de jucat cu noi, iar rezultatul sa fie o rezultanta a ceea ce este in teren."

"Acolo este un teren de pe care nu s-a mai jucat din 2009, nici noi nu am intrat niciodata pe el. Astazi daca o fi ceva, sa facem si noi un antrenament de acomodare, nu stiu ce sa spun. Nu am fost pe el tot in ideea de a-l proteja. Este un teren pe care s-a intrat prin decembrie, pentru ca nu am fost lasati tot de birocratie"

"Se stia din vara ca vom juca aici si cand trebuia sa il reparam, sa schimbam gazonul, nu am fost lasati. E un stadion cu probleme...", a spus Cartu la Sport.ro

Modifică setările cookies