Liga 1

"E o RUINA TOTALA acolo, nu-mi vine sa cred! NU e normal asa ceva la Steaua!" O noua problema importanta pentru campioana:

Steaua ar putea avea o problema cand expira contractul cu Armata, care ii da dreptul sa foloseasca baza de pregatire din Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Februarie 2015, 18:53
Data actualizarii: Joi 26 Februarie 2015, 19:00

Fostul jucator al Stelei, Florin Lovin a vorbit despre cum arata baza de pregatire a Stelei, cea de la stadionul din Ghencea. 

"Nu-mi vine sa cred ca o echipa ca Steaua nu are o baza de pregatire. In Pipera, unde domnul Becali are atata pamant, ar fi putut face o baza senzationala, cu 4-5 terenuri de antrenament, cu baza de refacere, cu tot...

Nu discutam de stadion, ca poate inchiria Arena Nationala. Dar sa vedem dupa ce va expira contractul pentru baza din Ghencea. O sa se duca echipa o zi pe la Mogosoaia, o zi pe la Izvorani.

Nu e posibil ca o echipa ca Steaua sa nu aiba o baza de pregatire proprie. Am fost acum vreo saptamana in Ghencea si nu-mi venea sa cred ce vedeam. O ruina totala, cade totul pe acolo...

In Germania sunt echipe din liga a 7-a care au conditii mai bune. Nu e de vina Armata ca domnul Becali nu a facut o baza de pregatire", a declarat Lovin la Dolce.

Florin Lovin a jucat la Steaua intre 2004 si 2009 si are in palmares doua titluri de campion si o Supercupa a Romaniei.

Modifică setările cookies