Copos: "Soarta lui Rednic nu depinde de derby-ul cu Steaua. E posibil ca la Rapid sa vina un manager din strainatate"

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Martie 2008, 09:31
"SUNT VINOVAT CA NU AM STIUT SA UMBLU LA BUTOANE"
Copos nu recunoaste ca a vandut Rapidul lui Taher si anunta ca are planuri mari: seful din Giulesti a dat de inteles ca la vara conducerea tehnica si administrativa vor fi schimbate in totalitate la Rapid. Chiar daca omul de afaceri Fathi Taher a anuntat ca a batut palma pentru Rapid cu George Copos, seful giulestenilor evita sa discute despre acest subiect si anunta ca nu va sta departe de fotbal.  

"Soarta lui Mircea Rednic nu depinde de meciul cu Steaua si nici oamenii din conducere nu sunt in pericol. Nu poti schimba echipajul in timp ce corabia se afla pe mare. Trebuie mai intai sa ajunga la mal, ca sa schimbi echipajul!“, a declarat in Evenimentul Zilei.„Nu este exclus ca, in viitor, sa ne gandim la aducerea unui manager foarte competent din strainatate“, a anuntat George Copos care nu renunta la pista Laszlo Baloni cu care s-a intalnit frecvent in ultima vreme si pe care il vrea la echipa.

Copos l-a atacat  pe Mircea Sandu si ii inteapa pe Zotta si Sichitiu: "Eu am incredere in domnii Zotta si Sichitiu, dar sunt un om exigent si cred ca se putea face mai mult. In primul rand insa sunt nemultumit de mine, eu sunt primul vinovat fiindca poate nu am facut ce trebuie, poate n-am stiu sa tin pasul in culise sau la «butoane», cum se zice acum. Seara, cand imi spun rugaciunea, ma intreb mereu unde am gresit. Raman la parerea ca arbitrajul romanesc a ajuns mai rau decat inainte de ’89, cand era dirijat de Ilie Ceausescu, fratele lui Nicolae Ceausescu. Acum e mai rau, iar domnul Mircea Sandu ar trebui sa ia masuri, pentru ca se face de rusine cu asemenea lucruri in Comitetul Executiv UEFA, unde este membru“.

Președintele a cerut urgent Guvernului un proiect de lege privind votul din diaspora
BRAT