Copos: "Dinu Gheorghe semneaza pe viata cu Rapid!"

Autor: Sport.ro
Joi 27 Mai 2010, 11:55
Copos: "Dinu Gheorghe semneaza pe viata cu Rapid!"

George Copos anunta ca s-a inteles cu Dinu Gheorghe. Aceasta este prima mutare a patronului giulestean, care pregateste mai multe bombe in aceasta vara.

"Am reusit sa rezolvam problema privind postul de presedinte. Domnul Dinu Gheorghe va semna pana la sfarsitul acestei luni un contract pe viata cu Rapid. Este un om deosebit, un profesionist, unul dintre cei mai buni presedinti de club din Romania, poate cel mai bun. Sunt convins ca am facut cea mai buna alegere prin aducerea lui", a spus oficialul rapidist agentiei Mediafax.

Copos a mentionat ca antrenorul din sezonul urmator va fi decis de Dinu Gheorghe. "Nu stiu daca ramane Andone, daca vine Moldovan, Sumudica sau oricine altcineva. Dinu Gheorghe va instala antrenorul. El are intreaga raspundere si responsabilitate. Eu nu ma voi mai implica in astfel de lucruri. Am facut multe greseli in trecut si nu mai vreau sa le repet. Antrenorul va fi numit doar de domnul Dinu Gheorghe, am mare incredere in alegerea dansului", a adaugat George Copos.

Intrebat daca Ioan Andone i-a dat un raspuns referitor la oferta de prelungire a contractului cu Rapid, actionarul rapidist a precizat: "Nu am mai discutat cu domnul Andone de aproape doua zile. Nu stiu ce decizie a luat. Dar indiferent daca merge la Dinamo sau ramane la Rapid, dansul va avea intotdeauna respectul meu si al tuturor suporterilor rapidisti".

In ceea ce priveste bugetul clubului, George Copos a lasat sa se inteleaga faptul ca acesta nu va fi cu mult mai mare fata de cel din sezonul recent incheiat. "In continuare avem datorii mari pe care trebuie sa le platim. De aceea nu stiu cat de mult vom putea mari bugetul. Avand in vedere managementul dezastruos al clubului de acum doi ani precum si criza actuala cred ca trebuie sa fim cumpatati", a afirmat Copos

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT