Contraatacul Stelei dupa ce juristul CSA a anuntat: "Cerem retrogradarea echipei la FIFA si UEFA". Duckadam vrea ca DNA sa se autosesizeze

Contraatacul Stelei dupa ce juristul CSA a anuntat: "Cerem retrogradarea echipei la FIFA si UEFA". Duckadam vrea ca DNA sa se autosesizeze

Citeste si - Talpan, juristul CSA, cere retrogradarea Stelei si ameninta ca merge la FIFA si UEFA

"Steaua a fost si este de rea-credinta si (...) joaca ilegal in Liga I, beneficiind in mod nejustificat de marca deinuta de CSA Steaua" - spune Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cel care a anuntat ca nu renunta la demersurile sale si ca va solicita FIFA si UEFA retrogradarea echipei.

CSA isi continua razboiul cu Becali si clubul de fotbal Stelei, juristul Florin Talpan fiind trimis in prima linie.

Tot Talpan, dar si conducerea CSA Steaua, poate ajunge, insa, sa dea explicatii in fata DNA, avertizeaza Helmuth Duckadam. Fostul mare portar al Stelei, acum presedinte de imagine al clubului de fotbal, a vorbit si el pe seama acestui subiect, legenda clubului ros-albastru cerand interventia DNA in ceea ce spune el ca este un caz de prejudiciere a statului roman.

"Ceea ce ar fi normal ar fi ca institutiile statului sa se autosesizeze si in cazul domnului Talpan, pentru ca el face un abuz in serviciu. El a prejudiciat bugetul statului cu un milion de euro, pentru ca a tinut stadionul Ghencea pana acum nefolosit. El putea incasa cel putin 1 milion de euro. Plus intretinerea acestui stadion, care este nefolosit. Acest stadion este al statului, nu e al lui Talpan, nici al lui Boroi.

Sunt foarte curios ce atitudine vor avea autoritatile statului. Pentru ca aici s-a pierdut un milion de euro. Ma refer la autoritatile statului care cerceteaza abuzurile in servicii, la DNA. Un milion de euro prejudiciu intra sus de tot. Si in continuare se pierd bani. Si nu ma refer doar la domnul Talpan, ci la toata lumea. Nu cred ca domnul Talpan poate decide de unul singur acolo", a spus Helmuth Duckadam.

Duckadam spune ca este revoltat de nepasarea unora "care se dau stelisti".

"Cel mai dureros lucru e nepasarea si lipsa de atitudine a unor oameni care se cred si se dau stelisti. Ati vazut vreo atitudine? Marea greseala a domnului Talpan este ca, el incercand sa retrogradeze si sa desfiinteze aceasta echipa, crede ca se razbuna pe domnul Becali. Dar nu, el se razbuna pe performantele a generatii de fotbalisti si isi bate joc de milioane de suporteri.

Steaua Bucuresti o sa ajunga ca Urziceniul si o sa ne mândrim ca Cupa Campionilor a fost candva a unei echipe care nu mai e, s-a desfiintat", a încheiat Duckadam.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies