Continua disputa dintre Nicolae Stanciu si Dragomir! Ce replica i-a dat fostul sef LPF

Continua disputa dintre Nicolae Stanciu si Dragomir! Ce replica i-a dat fostul sef LPF

Stanciu s-a plans de criticile pe care le-a primit in urma evolutiei sale din Suedia.

L-a suparat Dumitru Dragomir, care spusese ca nivelul jocului aratat de Stanciu e departe de asteptarile pe care si le-a pus in fostul stelist.

"Am tot respectul pentru Dumitru Dragomir, dar e imposibil sa spui ca trebuia sa fiu schimbat dupa 30 de minute in conditiile in care Ilie Dumitrescu face o analiza la televizor si spune ca am facut o repriza buna. La fel, domnul Porumboiu a spus că am pasat, ca am driblat in prima repriza. Am spus ca-mi asum ca am luat al doilea gol din cauza mea. OK, sunt vinovat! Luati prima repriza, ma uit cu oricine, nu zic ca sunt cel mai bun dupa prima repriza, dar luati Instatul! Nu stiu ce interese au unii, dar ma uit cu oricine la prima repriza! Ati dat pe toate site-urile ce a spus Dumitru Dragomir. Ne uitam la prima repriza, facem o analiza a jocului meu si al celorlalti si spuneti daca trebuia sa fiu schimbat. Paradoxal, pentru mine a fost mai buna prima repriză, pentru echipa a fost invers", a spus Stanciu la finalul meciului cu Feroe.

"Ce treaba am eu cu Stanciu? Sa-si vada de treaba lui! Eu sunt suporter, nu mai sunt oficial, pot sa vorbesc ce vreau, despre oricine. Pot sa-i spun ca a jucat slab. L-a vazut o tara intreaga, a jucat slab. El zice ca a jucat bine, sa fie sanatos", i-a raspuns Dragomir la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Statele americane renunță la restricții, deși experții vorbesc despre al patrulea val. Reacția președintelui Biden
BRAT

Modifică setările cookies