CONFLICT intre Sapunaru si fanii Stelei: "Un imbecil mi-a injurat copilul!" Ce spune despre egal

Cristi Sapunaru pandurii Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 22:09
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 22:10

Steaua 1-1 Pandurii / Cristi Sapunaru s-a injurat cu fanii Stelei de pe National Arena.

Pandurii - Dinamo e miecuri, 20:30, la Sport.ro

Obisnuit cu duelurile tari dintre Rapid si Steaua, Sapunaru a fost aproape de o mare victorie cu Pandurii pe terenul marii rivale. La final, Sapunaru a avut un incident cu suporterii Stelei, despre care spune ca l-au injurat de copil.

"Suntem suparati, am dominat tactic. Am luat un gol pe o greseala impardonabila. Suntem echipa cu cea mai mare talie din Liga I, nu aveam voie sa luam gol din faza fixa. Steaua are o echipa buna, nu a fost norocoasa, noi am jucat mai bine si am dovedit ca suntem echipa puternica. M-a deranjat un imbecil care m-a injurat de copil. Putea sa ma injure pe mine, nu pe copil. Daca il injuram si eu de copil il durea si pe el. Dar toate se intorc in lumea asta.

Noi ne batem la playoff, dar am aratat ca putem sa ne batem cu orice echipa. Sper ca cei care ne scot din calcule sa vada ca nu sunt doar trei echipe in campionatul nostru. Avem o echipa frumoasa, o echipa care se poate bate la titlu.

Obiectivul meu personal e sa joc bine si sa-mi ajut echipa, vom vedea mai departe ce se urmeaza, nu stiu despre EURO", a declarat Sapunaru.

Pandurii - Dinamo e miecuri, 20:30, la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!