Universitatea Craiova demitere balint Laszlo Balint Mihai Rotaru Craiova Superliga

Conducerea Universității Craiova, aspru criticată pentru cum s-a comportat cu Balint: „O întreagă nebuloasă acolo! Nu știu ce vor!”

Universitatea Craiova ar dori să-l înlocuiască pe Laszlo Balint cu Mirel Rădoi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 10:28
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 10:32

Universitatea Craiova dorește să renunțe la serviciile lui Laszlo Balint (43 ani). Mihai Rotaru și staff-ul său vor să-l aducă, într-un final, pe Mirel Rădoi (41 ani) pe banca tehnică, cele două părți urmând să ajungă la un acord cât mai curând, după mai multe surse. 

Laszlo Balint a rezistat doar șapte meciuri în Bănie, în care a bifat două victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri, strategie pe care Bogdan Stelea (54 ani) nu o înțelege. Fostul internațional român nu susține demersul lui Mihai Rotaru și este de părere că Balint a fost sacrificat pentru că, în vară, după demiterea lui Laurențiu Reghecampf (46 ani), Rădoi nu a dorit să preia echipa. 

Stelea: „Nu cred că Balint a avut un cuvânt de spus în privința transferurilor!”

„Nu mă așteptam să fie schimbat antrenorul după o victorie! Știam că sunt probleme, erau animozități acolo, lucruri care nu erau în regulă. Dar au câștigat derby-ul local și nu mă așteptam la așa ceva.

Am senzația că n-au fost convinși când l-au pus pe Balint că e antrenorul pe care și-l doresc, asta e o problemă. În momentul în care pui un antrenor și îl dorești cu adevărat, indiferent ce se întâmplă, nu-l dai afară după 56 de zile, niciodată! Știi că poate să aibă o sincopă și se pot întâmpla multe lucruri.

Pe termen mediu și lung, ai încredere că antrenorul o să facă lucruri. Am senzația că l-au pus pe Balint doar așa, că n-aveau pe cine să pună. Din câte văd, e o întreagă nebuloasă acolo. Oamenii nu știu exact ce vor. L-au vrut pe Rădoi, nu s-a putut, OK. Dar de ce îl puneți pe Balint, dacă nu credeți că poate să fie bun?

Nu cred că Balint a avut un cuvânt de spus în privința transferurilor, n-a adus niciun jucător. Ce reacție să mai ai? Nu mai înțelegi nimic! Din moment ce Rotaru spune că n-o să aibă înțelegere dacă nu se califică echipa în Conference League... mai e un meci”, a spus Bogdan Stelea pentru DigiSport

Modifică setările cookies