FRF paseaza mai ceva ca Barcelona pana sa rezolve scandalul dintre Iordanescu si Reghe :) Selectioner - Comitet Executiv - secretar general - Comisia de Disciplina

A gresit sau nu Laurentiu Reghecampf ca nu si-a lasat jucatorii la nationala? FRF nu se grabeste sa dea un raspuns.

UPDATE: FRF urmeaza o procedura alambicata pentru a rezolva o problema simpla. A gresit sau nu Reghecampf cand nu si-a lasat jucatorii la nationala?

Burleanu a explicat: "Anghel Iordanescu a prezentat un raport in urma cantonamentului echipei nationale din Antalya. in ceea ce priveste jucatorii stelisti convocati la aceasta actiune, selectionerul a solicitat Comitetului Executiv sa se sesizeze Comisia de Disciplina. Iar in urma acestei solicitari oficiale, secretarul general al FRF va sesiza Comisia de Disciplina pe acest subiect, dar in ceea ce priveste exclusiv clubul Steaua. Deci nu jucatorii."

UPDATE: Anghel Iordanescu a facut o informare dupa cantonamentul nationalei, asteptand ca secretarul general al FRF sa sesizeze comisiile Federatiei. "Ambele tabere si-au spus parerea cu privire la scandalul convocarilor, vedem ce se poate intampla. Merg acum sa rezolv transferul lui Enache, sa vedem daca poate juca in seara asta", a spus Valeriu Argaseala.


Comitetul Executiv al FRF a decis azi ca sefii Stelei sa fie judecati de catre Comisia de Disciplina. Jucatorii Stelei nu au ajuns sub comanda lui Iordanescu in Antalya, dupa mai multe runde de negocieri intre cele doua parti. Reghecampf dorea ca jucatorii sa se antreneze cu Steaua si sa mearga la nationala doar pentru meciurile amicale, iar Iordanescu s-a suparat si a renuntat la chemarea stelistilor. Acum sefii Stelei vor fi chemati in fata Comisiei de Disciplina, care ii poate sanctiona.

Hotararea a fost luata azi de Comitetul Executiv, acolo unde se va alege si cantonamentul pe care nationala il va disputa inainte de EURO. Iordanescu are de ales intre Austria si Italia. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultima zi în care masca de protecție este obligatorie în exterior. Cum a arătat vineri centrul vechi din Capitală
BRAT
Modifică setările cookies