Conditiile care o pot salva pe Steaua din TRASEUL GROAZEI in preliminariile Champions League

Conditiile care o pot salva pe Steaua din TRASEUL GROAZEI in preliminariile Champions League

Locul 2 nu mai pare un scenariu atat de negru pentru Steaua la finalul acestui sezon.

Titlul era obiectivul principal datorita culoarului favorabil din Champions League, insa Steaua ar putea avea sansa unui traseu mult mai bun, in anumite conditii.

Este primul an in care Steaua depinde de rezultatele altor echipe. Dar nu din Romania. Campionatele Frantei, Belgiei, Rusiei si Turciei ar putea s-o ajute pe Steaua sa ramana in cursa pentru visul de a juca in Grupele Champions League.

Potrivit coeficientilor din acest moment si a clasarii echipelor din celelalte campionate ale Europei, Steaua se afla pe primul loc sub capii de serie - Sahtior, PSV, TSKA Moscova, Fener si Sparta Praga - si are nevoie de cateva conditii ca sa urce pe lista capilor in preliminarii.

In Rusia, Steaua are nevoie ca Rostov, actualul lider, sa termine pe locul 2. Nu e scenariu foarte greu de crezut, mai ales ca Rostov are doar un punct in fata celor de la TSKA Moscova.

Stelistii isi fac planuri si in privinta campionatului din Turcia, unde Fener ar trebui sa iasa campioana, nu Besiktas. Fener e la 3 puncte in spatele lui Besiktas in acest moment.

Din Ligue I, situatia actuala a campionatului este excelenta. Lyon a urcat pe locul 2, iar Monaco a cazut pe 3, loc de preliminarii, insa Monaco are un coeficient sub cel al Stelei.

Ultima Liga la care Steaua se uita in acest final de sezon este cea a Belgiei. Gent, locul 2, egala cu Anderlecht la puncte, 38, aceasta fiind pe 3, trebuie sa ramana pe pozitia secunda in campionat.

Daca toate aceste conditii s-ar indeplini, Steaua ar urca pe partea capilor de serie, iar playoff-ul Ligii, care asigura si calificarea directa in grupele Europa League, ar fi mai accesibil.

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies