Live Text
Concordia - Steaua

ARTILERIA GREA! Marica, Gebhart si Bawab au debutat cu Concordia. Steaua se apropie la 4 puncte de Astra | Chiajna 0-2 Steaua

Marica va fi titular la Steaua in aceasta seara.

Ciprian Marica se pregateste sa debuteze intr-un meci oficial la Steaua, dupa ce a fost transferat in aceasta iarna de echipa lui Gigi Becali. Fostul atacant al lui Konya nu a mai marcat intr-un meci oficial din 12 februarie 2015, cand a dat singurul gol al echipei sale in meciul pierdut cu Galatasaray, scor 4-1.

Marica a postat pe pagina personala de Facebook, cu cateva ore inaintea meciului cu Chiajna, un mesaj motivational dar si un mesaj de bun venit pentru Mihai Stoica, fostul manager al Stelei care a fost astazi eliberat din puscarie.

Marica va fi mult mai sigur titular in meciul din aceasta seara, din deplasare, cu Concordia Chiajna. Acesta a fost prima optiune pentru Laurentiu Reghecampf in meciurile amicale disputate de Steaua in stagiul din Antalya, fiind preferat lui Bawab, si el o noua achizitie a Stelei in aceasta iarna.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies