Superliga

Concluziile lui Radoi dupa primele meciuri pe banca. Se bazeaza pe pustii Stelei: "Tudorie si Mihalcea sunt solutii pentru noi"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iulie 2015, 13:39
Data actualizarii: Sambata 04 Iulie 2015, 16:01

Radoi a incheiat cantonamentul din Austria cu 2 victorii, 1 egal si 1 infrangere. Steaua a inceput sa joace mai bine spre final si a castigat meciurile cu Rubin Kazan si Qarabaq.

Vezi mai jos un interviu cu Mirel Radoi, cel care va debuta oficial pe banca Stelei miercuri, in Supercupa cu ASA, in direct la ProTV.

Important e ca ati incheiat cu o victorie?
-Poate pentru moral, dar la ce am jucat astazi nici eu nici staff-ul si nici jucatorii nu cred ca sunt multumiti. Nu vrea sa comentez greselile sau sa dau vina pe cineva care trebuie sa lucram mai mult la atitudine si al responsabilitate.

Va faceti griji pentru meciul ASA sau cu Trencin?
-Ne facem griji pentru ceea ce urmeaza, nu doar pentru un meci. Daca vom continua cu atitudinea asta vom avea probleme sa castigam meciul. E o problema pentru noi in acest moment si trebuie sa o rezolvam.

Sunteti multumit de ceva pana acum?
-Sunt mai multe lucruri pozitive, important e ca marcam la fiecare partida dar am primit si goluri multe.

Cat conteaza plecarea lui Tanase?
-E un jucator foarte important, era capitanul echipei insa asa cum am declarat ne asteptam ca el sa plece, era normal avea multe oferte. A stat 6 ani la echipa, era greu sa se mai motiveze, a castigat multe trofee, era firesc sa faca pasul acum. S-a gandit si al aspectul financiar, nu a fost singura oferta pe care o avea. Va trebui sa ne reorientam si sa incepem tratativele pentru noul jucator. Era deja pe lista noastra oricum, trebuie sa facem transferuri.

Vor fi transferuri din Romania?
-Nu sunt multe optiuni din Romania si se cer si multi bani. Daca vom putea sa transferam si din Romania bine, daca nu, si se cer bani atat de multi, ne vom uita si afara.

Tahar a debutat si el...
-Trebuie sa avem rabdare, vine dupa o luna de zile de inactivitate, Sulley la fel, trebuie sa avem grija de ei.

Pariul dumneavoastra Mihalcea?
-E important pentru el si pentru moralul lui ca a marcat si a jucat si foarte bine.

E Tudorie solutia din atac?
-Deocamdata e golgheterul echipei, sa vedem cine va juca la meciul din Supercupa.

Banderola a ajuns la Tamas...
-E normal, e unul dintre capitanii de echipa, daca ceilalti au lipsit e normal ca banderola sa ajunga la el.

Modifică setările cookies