Colaps total la finalul turului din Liga I. Echipa care anunta ca ar putea sa nu se mai prezinte in 2015 pe teren

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Decembrie 2014, 07:59
Data actualizarii: Joi 11 Decembrie 2014, 08:00

Cu 14 puncte in 17 meciuri si probleme mari cu banii. un club din Liga I anunta ca returul este incert. Iau in calcul chiar neprezentarea.

Ceahlaul Piatra Neamt se afla pe loc de retrogradare si sustine ca ar putea sa renunte la participarea in returul Ligii I. Pe locul 15 dupa turul de campionat, nemtenii au probleme mari cu banii. Cauta un investitor cu disperare. Asta este conditia sa mai ramana in Liga I.

"Sunt cateva variante care ne-ar putea salva", sustine presedintele Mastacaneanu pentru Gazeta Sporturilor. Preluarea clubului de catre un investitor strain, plata in avans a unei transe din drepturile TV si vanzarea de jucatori sunt optiunile pentru Ceahlaul in acest moment.

"Ma voi intalni joi cu un investitor strain.", mai spune presedintele de la Ceahlaul, care le-a transmis jucatorilor ca pot pleca daca isi gasesc alte cluburi: "Le-am transmis ca pot veni cu oferte concrete si vom negocia, daca vor vrea sa plece."

Toate aceste scenarii sunt insa incerte pentru Ceahlaul, care vorbeste deschis si despre cea mai sumbra varianta pe care o are la dispozitie: "Efectiv nu mai avem niciun ban", mai spune Mastacaneanu, care explica motivul pentru care Ceahlaul ar putea sa nu mai inceapa returul de campionat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!