ClinChampions League! Becali a dezvaluit PLANUL B daca pierde echipa la tribunal. Primii 8 jucatori pe care ii transfera la Clinceni

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise in direct de ProTV.

Gigi Becali a anuntat ca schimba politica de transferuri la Steaua. Acesta va legitima jucatorii la Clinceni si ii va imprumuta la Steaua pentru a evita situatia in care va pierde jucatori din cauza faptului ca va pierde procesul cu Armata, iar CSA ii va lua echipa cu totul.

"Vedem cum facem si poate ducem tot ce luam de pe Ghencea la Clinceni. Eu nu mai cumpar jucatori pe Steaua, trebuie sa ma protejez. Iau o echipa de divizia B si ca sa fac eu viitorul, daca se intampla ceva, ca dureaza 2 ani, am echipa formata in partea cealalta. Vin in Liga I si iau campionatul in primul an si ma duc si in Liga Campionilor in primul an, sa vada si ei cum se face", a spus Becali exclusiv pentru ProTV.

Acesta a declarat ca are de gand sa mute deja cativa jucatori in aceasta vara la Clinceni, iar daca lucrurile nu merg cum spera la Steaua, se va muta cu totul la Clinceni, in liga a doua.

Primii jucatori pe care ii va transfera Becali la Clinceni sunt Stanciu, Chipciu, Hamroun, Varela, Adi Popa, Tosca, Enache si Pintilii, acestia fiind jucatorii de baza dar si cei mai valorosi din echipa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Autoritățile vor prelungi restricțiile din București. Ce excepții sunt de Paște
BRAT
Modifică setările cookies