Clauza "secreta" din contractul lui Chipciu! Steaua e obligata sa il vanda pe bani multi pentru a avea profit! Care e suma minima

Clauza "secreta" din contractul lui Chipciu! Steaua e obligata sa il vanda pe bani multi pentru a avea profit! Care e suma minima

Patronul lui FC Brasov a dezvaluit ca Chipciu are in contract o clauza prin care clubul incaseaza automat 1 milion de euro la un eventual transfer al acestuia in strainatate.

Steaua l-a transferat pe Chipciu in decembrie 2011 de la FC Brasov, pentru 1,2 milioane de euro. Mijlocasul Stelei a confirmat, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei ce a castigat 2 titluri la rand, si se indreapta spre al treilea titlu.

Chipciu spera sa prinda un transfer in strainatate, avand deja 25 de ani, insa poate fi blocat in Ghencea pentru acelasi motiv pentru care nici Tanase nu a prins un transfer afara. Steaua mai trebuie sa ii dea lui FC Brasov inca 1 milion de euro, in momentul in care il vinde pe acesta.

In total, investitia in Chipciu se ridica la 2,2 milioane de euro, plus salariul pe 4 ani si alte cheltuieli cu jucatorul, suma totala fiind de aproximativ 3 milioane de euro. Astfel, Steaua trebuie sa obtina cel putin 5 milioane de euro, pentru ca transferul sa se justifice, jucatorul fiind cotat in acest moment la 4 milioane de euro.

Chiar daca au facut doua transferuri bomba in ultimii ani, vanzandu-i pe Chiriches si Gardos in Anglia pe sume uriase, este greu de crezut ca recordul lui Chiriches va fi batut de Chipciu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies