Clauza NESTIUTA din contractul lui Galca la Steaua a fost dezvaluita! "Nu mai inteleg nimic!" Ce spune despre echipa lui Radoi

Clauza NESTIUTA din contractul lui Galca la Steaua a fost dezvaluita! "Nu mai inteleg nimic!" Ce spune despre echipa lui Radoi

Galca a luat 3 trofee cu Steaua sezonul trecut, dar n-a fost pastrat pentru faza preliminara din Champions League.

Antrenorul spune ca avea o clauza in contract prin care ar fi putut sa continue alaturi de campioana. Nu si-a dorit asta. Galca nu intelege politica aplicata de Steaua in cazul transferurilor de jucatori si asteapta 2016 pentru a vedea noua versiune a echipei lui Radoi.

"Puteam continua la Steaua, aveam clauza de prelungire in contract. Puteam sa mai raman, dar mi-a fost de ajuns. Nu cred ca trebuie sa fortezi lucrurile in viata. Ma asteptam ca Steaua sa joace macar in Europa League, dar se mai intampla. Pe de alta parte, cei de acolo trebuie sa se gandesca la o reconstructie. Am vazut ca s-a renutnat la multi jucatori, deci s-a dovedit ca s-a gresit atunci cand au fost adusi.

Daca vrei echipa care sa atace Champions League si vrei jucatori buni, trebuie sa o faci repede, ca sa se integreze. Apoi, au spus ca nu mai vor straini, dar am inteles ca urmaresc tot straini. Nu mai inteleg nimic!", a spus Galca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capitala intră de sâmbătă în scenariul roşu. Ce se va închide şi ce va rămâne deschis
BRAT

Modifică setările cookies