"Ciobanasul sa mai faca un proces la TAS. Doar trupele NATO l-ar mai putea ajuta". Reactia lui Ionel Ganea dupa ce TAS a decis titlul in Romania

Autor: Sport.ro
Joi 13 Iulie 2017, 17:26

	"Ciobanasul sa mai faca un proces la TAS. Doar trupele NATO l-ar mai putea ajuta". Reactia lui Ionel Ganea dupa ce TAS a decis titlul in Romania

Viitorul ramane campioana Romaniei. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a dat castig de cauza echipei lui Hagi, in procesul intentat de FCSB.

Printre oamenii de fotbal care au reactionat la scurt timp dupa anuntarea verdictului dat de judecatorii de la TAS s-a aflat si Ionel Ganea. Fostul international a comentat in stilu-i caracteristic, acesta platindu-i inca o polita lui Gigi Becali, pe care l-a mai intepat de-a lungul timpului.

Prieten si coleg cu Gica Hagi la echipa nationala, Ganea a spus ca Viitorul a meritat campionatul, impunandu-se pe merit. Pe de alta parte, acesta l-a sfatuit pe Becali "sa faca un proces si pentru a castiga Supercupa, apoi sa apeleze la trupele NATO".

"Viitorul merita sa castige acest campionat. S-a impus pe merit, iar aceasta decizie risipeste acum ceata. Daca ar fi sa ma gandesc la principalul atu al echipei lui Hagi, cred ca acesta a fost constanta pe parcursul sezonului. FCSB a pierdut. Marelui patron, omul invatat cu corectitudinea in viata si in sport, nu-i ramane de facut decat un lucru. Ciobanasul trebuie sa mai faca inca un proces la TAS pentru a castiga Supercupa Romaniei. Daca nici de aceasta data nu-i va iesi, probabil doar trupele NATO il vor mai putea ajuta", a spus Ganea, pe un ton ironic, pentru ProSport.

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies