Steaua FCSB Gigi Becali Ionel Ganea Superliga

"Ciobanasul sa mai faca un proces la TAS. Doar trupele NATO l-ar mai putea ajuta". Reactia lui Ionel Ganea dupa ce TAS a decis titlul in Romania

Viitorul ramane campioana Romaniei. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a dat castig de cauza echipei lui Hagi, in procesul intentat de FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iulie 2017, 17:26
Data actualizarii: Joi 13 Iulie 2017, 17:33

Printre oamenii de fotbal care au reactionat la scurt timp dupa anuntarea verdictului dat de judecatorii de la TAS s-a aflat si Ionel Ganea. Fostul international a comentat in stilu-i caracteristic, acesta platindu-i inca o polita lui Gigi Becali, pe care l-a mai intepat de-a lungul timpului.

Prieten si coleg cu Gica Hagi la echipa nationala, Ganea a spus ca Viitorul a meritat campionatul, impunandu-se pe merit. Pe de alta parte, acesta l-a sfatuit pe Becali "sa faca un proces si pentru a castiga Supercupa, apoi sa apeleze la trupele NATO".

"Viitorul merita sa castige acest campionat. S-a impus pe merit, iar aceasta decizie risipeste acum ceata. Daca ar fi sa ma gandesc la principalul atu al echipei lui Hagi, cred ca acesta a fost constanta pe parcursul sezonului. FCSB a pierdut. Marelui patron, omul invatat cu corectitudinea in viata si in sport, nu-i ramane de facut decat un lucru. Ciobanasul trebuie sa mai faca inca un proces la TAS pentru a castiga Supercupa Romaniei. Daca nici de aceasta data nu-i va iesi, probabil doar trupele NATO il vor mai putea ajuta", a spus Ganea, pe un ton ironic, pentru ProSport.

Modifică setările cookies