"Cineva de la Steaua sa-i zica sa se lase de ironii si sa se ocupe de fotbal!" Gestul unui stelist cu care i-a enervat pe rivali

Adi Popa i-a suparat pe cei de la ASA, dupa ce a facut pariuri cu fanii Stelei pe Facebook despre scorul final la meciul cu CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2015, 17:22
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2015, 17:40

In direct la Sport.ro, Narcis Raducan i-a raspuns lui Adi Popa.

"Adi Popa este unul dintre motoarele echipe. Daca vrea sa  ramana asa, sa lase alte lucruri si sa se ocupe de fotbal. Sper sa-l sfatuiasca cineva de la Steaua sa nu mai faca pariuri de genul asta, ca putem si noi sa facem ironii si pariuri despre meciurile lor. Trebuie sa fie un exemplu de lupta in care lumea sa se gandeasca la fotbal si nu la prostii. L-a luat valul."

"Am recuperat foarte multe puncte si in momentul in care ne trebuia mai mult o victorie nu am reusit-o. Pot fi doua lucruri: tracul luptei la titlu, dar si faptul ca am intalnit o echipa buna. Am fost mai putini agresivi ca de obicei, dar am intalnit si o echipa foarte puternica din punct de vedere ofensiv."

"Pana la urma, baietii nu sunt roboti. Sa faci 26 de puncte din 30 este impresionant. Nu am depus armele si nu se poate vorbi despre asa ceva."

"Ciobi, ca orice antrenor, incearca sa ia presiunea de pe jucatori. E clar ca echipa este mediatizata mai mult decat era obisnuita pana acum. Nu se puna problema sa nu ne dorim titlul. Toata lumea se gandeste numai la posibilitatea asta istorica de a castiga titlul.", a declarat Narcis.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!