Cine vine presedinte la Steaua? Cele 3 variante ale lui Ilie Dumitrescu!

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 August 2010, 08:33

	Cine vine presedinte la Steaua? Cele 3 variante ale lui Ilie Dumitrescu!

ProSport / Odata cu plecarea lui Piturca, Steaua si-a pierdut si cei doi presedinti. Ienei si Paunescu au plecat, iar Ilie Dumitrescu, numit ieri antrenor la Steaua, a facut o lista pentru functia de presedinte in Ghencea.

Legendele Stelei trebuie sa ocupe postul de presedinte - asta e politica pe care Ilie Dumitrescu vrea sa o aduca la Steaua in aceasta perioada.

Iordanescu, Belodedici si Duckadam sunt oamenii cu care noul antrenor al Stelei va discuta in aceste zile, scrie ProSport.

Iordanescu a refuzat din start o functie oficiala in club. "Il voi sustine pe Ilie Dumitrescu cel putin ca un fan", a spus ieri "Puiu" Iordanescu, acesta repetand ideea ca vrea sa-si pastreze functia pe care o are in lumea politica.

Celelalte doua variante ale Stelei sunt foarte posibile de a se materializa. "Eroul de la Sevilla '86", Duckadam e dorit de Dumitrescu in Ghencea, iar varianta nr. 3 este Belodedici, fundasul care a castigat doua Cupe ale Campionilor si a jucat 235 de meciuri in tricoul Stelei.

Tu pe cine vrei presedinte la Steaua?

Pe cine vrei presedinte la Steaua? (5001 voturi)
 
Duckadam
29.59%
1480 voturi
 
Iordanescu
28.57%
1429 voturi
 
Belodedici
18.66%
933 voturi
 
Argaseala :)
12.32%
616 voturi
 
Altul
10.86%
543 voturi
Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies