"Cine il ia va avea de SUFERIT!" Adus printr-un scandal urias, azi a marcat golul care ii trece numele in ISTORIA Stelei 

"Cine il ia va avea de SUFERIT!" Adus printr-un scandal urias, azi a marcat golul care ii trece numele in ISTORIA Stelei 

In 2011, Andrei Prepelita ajungea la Steaua, liber de contract, in ciuda amenintarilor lui Adrian Mititelu. 

Craiova se dezintegra, iar jucatorul care a mai trecut si pe la FC Arges se transfera in Ghencea, pentru a face parte din renasterea unei echipe de titlu.

"Din punctul nostru de vedere, Prepelia este sub contract cu Universitatea Craiova si nu poate fi legitimat decat prin interpretari abuzive ale regulamentului. Cine vrea sa il legitimeze va avea de suferit. Nu e vorba doar de Andrei Prepelita, in maximum o luna aceasta decizie va fi suspendata si toate legitimarile cad, iar jucatorii se vor intoarce in Banie.", spunea atunci Adrian Mititelu.

Prepelita a ajuns la Steaua, echipa pentru care pana in prezent a prins 54 de meciuri si a marcat de 4 ori. Golul cu Universitatea Cluj, cel care deschide poarta pentru US25, este cel care ii scrie numele in istoria Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies