Cine este fundasul pe care Steaua il primeste in schimbul lui Varela: are 23 de ani si a costat 1 milion de euro anul trecut

Cine este fundasul pe care Steaua il primeste in schimbul lui Varela: are 23 de ani si a costat 1 milion de euro anul trecut

Gigi Becali a confirmat inaintea finalei Cupei Ligii, Steaua - Chiajna, plecarea lui Varela la PAOK. Patronul echipei ros-albastre a anuntat ca elenii vor trimite in schimbul lui Varela 1 milion de euro, dar si un fotbalist de 23 de ani.

"Ne-au dat un jucator, fundas central, pe care au dat anul trecut un milion. E fundas central, are 23 de ani si 1.93 inaltime", a spus Becali inaintea finalei Cupei Ligii.

Patronul Stelei a confirmat ca se va desparti de capverdianul Varela, care va lua drumul Greciei.

Steaua va primi in locul lui Varela un milion de euro, dar si pe fundasul de 23 de ani Dimitris Chatziisaias.

Chatziisaias a fost cumparat de PAOK anul trecut de la Panionios cu un milion de euro, insa a jucat doar 8 meciuri in superliga elena pentru formatia din Salonic, marcand un gol.

Evaluat la 800.000 euro de siteul de specialitate transfermarkt.de, fundasul a mai evoluat la Vataniakos, Glyfadas si Chania, inainte de a ajunge la Panionios, unde s-a remarcat timp de doua sezoane.

La Panionios, Chatziisaias a evoluat in 34 de meciuri in prima liga din Grecia, marcand un gol. Ulterior, acesta a fost cumparat de PAOK.

Chatziisaias este jucator de picior drept.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul deces în România al unei persoane infectate cu varianta Delta de Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies