"Cine e pe primul loc? VIITORUL E!" Hagi a dat tonul in vestiar! Cum au sarbatorit noii lideri dupa 1-0 cu Petrolul. VIDEO

"Cine e pe primul loc? VIITORUL E!" Hagi a dat tonul in vestiar! Cum au sarbatorit noii lideri dupa 1-0 cu Petrolul. VIDEO

Viitorul s-a impus cu Petrolul si a trecut pe primul loc in Liga I. Doar Astra poate sa detroneze echipa Regelui, daca o bate pe Botosani. 

Dupa meci, jucatorii de la Viitorul au petrecut in vestiar. Hagi a dat tonul. "Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc?", au cantat pustii Regelui. Hagi a cantat mai putin. A incheiat meciul ragusit si abia a vorbit la interviuri. 

Ianis spune ca jucatorii experimentati adusi de Hagi vara asta au adus plusul necesar pentru ca Viitorul sa devina candidata la titlu in acest sezon. Banel Nicolita sau Cernat sunt fostii campioni ai Romaniei care pot produce acum marea surpriza cu Viitorul. 

"Ne bucuram, suntem fericiti ca ne mentinem sus, muncim de la meci la meci ca sa jucam din ce in ce mai bine. Anul trecut prin deplasari pe la Petrolul si acasa la noi ne controlau, ei dominau meciul. 

De anul asta s-au schimbat datele jocului si de la meci la meci aratam din ce in ce mai bine. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. Jucatorii care au venit in vara ne-au adus experienta, asta face diferenta fata de anul trecut. Suntem mult mai buni pe teren, stim sa tinem de rezultat. 

Executiile vin de la sine, daca lucram la antrenament. Raman mereu cu Razvan dupa antrenament sa barem lovituri libere, stiu ce poate, il incurajam meci de meci sa le bata pentru ca loveste foarte bine", a declarat Ianis dupa meci. 

 

VIDEO EXCLUSIV AGH TV! Bucuria din vestiar, dupa victoria cu Petrolul!!!

Posted by Academia de fotbal Gheorghe Hagi on Saturday, September 26, 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies