VIDEO EXCLUSIV Cine ar trebui să devină selecționerul naționalei: ”Omul care are valoare se lasă curtat”

Mirel Rădoi nu va mai continua pe banca echipei naționale.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 12:51
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 13:02

După Rădoi, Răzvan Burleanu a încercat să îl convingă pe Gică Hagi să vină cârma naționalei, însă patronul de la Farul a refuzat oferta forului deoarece nu vrea să renunțe la postul pe care îl are la clubul dobrogean.

Sorin Cîrțu, fost selecționer de tineret al naționalei, a vorbit despre situația de la națională, fiind de părere că un antrenor cu nume trebuie curtat intens pentru a fi adus.

„Nu mai comentez, nu vreau, nu mă interesează. Oricum e…  Nu am ce să vorbesc despre FRF.  Nu îmi e frică, dar vorbesc degeaba. Hagi și Dan Petrescu sunt variante bune, dar nu se poate realiza asta niciodată. Trebuie să faci niște mișcări, niște eforturi.

Hagi nu poate să plece din situația în care e. Nu își lasă pe mâna altora toate investițiile făcute acolo, investiții de zeci de milioane de euro. Nici eu nu aș face asta. Trebuie să fie fraier ca să facă așa ceva și să își riște averea. Mi-ar plăcea să mă curteze lumea, dar eu nu aș face asta. E pierdere mare. De parte acealată… trebuie să faci niște mișcări.

La Dan Petrescu… bagă mâna în buzunar și plătește clauza antrenorilor care vor să vină acolo, antrenori care au ștaif. Omul care are valoare se lasă curtat. E ca la gagici… Dacă te duci intruna… atunci ce valoare mai are femeia aia? Cine își știe valoarea nu cedează, trebuie să insiști dacă vrei să ai anumite reușite”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!