Cine ar fi crezut? Mihai Stoica ii multumeste galeriei lui Dinamo ca fenomenul ultras inca mai exista in Romania: "Sigur, sa nu uitam si de Rapid!"

Cine ar fi crezut? Mihai Stoica ii multumeste galeriei lui Dinamo ca fenomenul ultras inca mai exista in Romania: "Sigur, sa nu uitam si de Rapid!"

Citeste si: Disparitia misterioasa a unui jucator adus sa fie superstar la Steaua: "A luat banii astia, ce sa mai astepti de la el?"

Mihai Stoica isi aminteste cu nostalgie de vremurile in care Steaua era impinsa de la spate de Peluza Sud spre sferturile de finala Europa League, la returul de poveste cu Ajax.

Au trecut trei ani de atunci, iar galeria Stelei nu mai exista.

"Fenomenul ultras traieste in special prin galeria lui Dinamo", recunoastre noul director sportiv al Stelei.

"Se stie foarte clar ca Peluza Sud s-a exprimat public, ca ei nu au sustinut echipa o perioada destul de lunga. Ma si miram cu cata ardoare sustinea Sudul la meciul cu Ajax, disputat in urma cu trei ani si ceva. Atunci eram aceeasi echipa."

"Peluza Nord a ramas cu putin ultrasi, foarte putini. Au venit si au incercat un protest tacit, o chestie pe care eu n-am inteles-o."

"Cred ca fenomenul ultras traieste acum in Romania in principal prin Dinamo. Sigur, si Rapid merita mentionat, ca vin cateva mii de suporteri in liga a doua.", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un nou record de vaccinări în 24 de ore: 110.633 persoane. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies