ULTIMA ORA | "Amanati sau mutati Jocurile Olimpice, NU SE POT desfasura la Rio!" Avertisment fara precedent, cu 3 luni inainte de Olimpiada
Sambata 28 Mai 2016, 10:37

ULTIMA ORA | "Amanati sau mutati Jocurile Olimpice, NU SE POT desfasura la Rio!" Avertisment fara precedent, cu 3 luni inainte de Olimpiada

"Jocurile Olimpice nu se pot desfasura in august la Rio", spun 100 de medici care au semnat o scrisoare oficiala catre Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

"Amanati sau mutati Olimpiada, nu ne putem juca cu sanatatea oamenilor", se arata intr-o scrisoare semnata de peste 100 de medici si trimisa Organizatiei Mondiale a Sanatatii. (CNN)

Virusul Zika poate face ca CIO sa ia o decizie fara precendent - mutarea Olimpiadei, cu trei luni inainte de start.

Pericolul de imbolnavire si riscul ca acest virus sa se raspandeasca pe toate continenentele este iminent, spun medicii.

"Facem acest apel in ciuda parerii generale ca Olimpiada de la Rio este un eveniment prea mare pentru a fi anulat. Marea noastra ingrijorare se refera la sanatatea globala."

"Tulpina virusului Zika, din Brazilia, afecteaza sanatatea intr-un mod cu care stiinta nu s-a mai confruntat pana acum.", se arata in scrisoarea adresata directorului Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Margaret Chan.

Haosul e cu atat mai mare cu cat joi, dr. Tom Frieden, directorului Centrului de control si preventie a bolilor din Statele Unite, spunea ca "nu exista niciun motiv de ingrijorare care sa duca la amanarea sau anularea Olimpiadei de la Rio".Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT